Kuinka ottaa Facebook Messengerin chat päät käyttöön?

 

Etsitkö parhaillaan ohjelmistoa, jonka avulla voit helposti pitää yhteyttä perheeseesi ja läheisiisi? Jos vastauksesi on kyllä, Facebook on yksi parhaista laitteellesi ladattavista sovelluksista. Se on eräänlainen sosiaalisen verkostoitumisen alusta, johon pääset ilman vaikeuksia, koska sitä tukevat kaikentyyppiset gadgetit.

Sen ominaisuuksien avulla voit lähettää vaivattomasti viestejä, päivittää profiiliasi, ladata kuvia, soittaa videopuheluita, luoda sivun yrityksellesi, ladata valokuvia jne. Tämän seurauksena sinun tulee muistaa tietää mahdollisimman pian lisää tämän ohjelmiston ja sen lukuisten ominaisuuksien hyödyntämisestä Facebook tuki tiimin avulla.

Kun olet selvittänyt, kuinka voit navigoida tiloissa, voit parantaa käyttömukavuuttasi ja vähentää ongelmien mahdollisuuksia huomattavasti.

Onko tämä ensimmäinen kerta, kun olet yrittänyt selvittää, kuinka ladata suosittu sosiaalisen median sivusto, kuten Facebook, ja rekisteröityä sille tietokoneellasi, kannettavalla tietokoneellasi tai älypuhelimella? Jos vastauksesi on kyllä, et ehkä ole varma mitä tehdä tai mistä aloittaa.

Onko se kuitenkin tarpeeksi hyvä syy luovuttaa? Ei. Tämä johtuu siitä, että Facebook tekninen tuki tiimi voi opastaa sinua mieltymystesi mukaan. Sinun tarvitsee vain soittaa, lähettää tekstiviestejä, lähettää sähköpostia tai keskustella live-chatissa heidän kanssaan aina kun sinulla on aikaa.

Muutakin vaihetta voit noudattaa, jos haluat ottaa Facebook Messengerin keskustelupäät käyttöön. Tarkastellaanpa niitä nyt yksityiskohtaisesti ymmärtääksemme paremmin:

  1. Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on avata Facebook Messenger tietokoneellasi tai älypuhelimellasi
  2. Kun löydät itsesi kotisivulta sisäänkirjautumisen jälkeen, napauta profiilikuvakuvaketta näytön vasemmassa yläkulmassa
  3. Saat luettelon vaihtoehdoista, selaa niitä ja valitse Chat Heads
  4. Ota ominaisuus käyttöön eteesi avautuvalla uudella sivulla
  5. Tallenna muutokset ja poistu ikkunasta

Soita Facebook tuki Suomi numeroon, jos et suorita mitään yllä olevista vaiheista.

 

Liittyvät linkit

Kuinka poistaa Facebook Messengerin keskustelupäät käytöstä?

Popular posts from this blog

Kuinka tarkistaa Facebook muistit?

Kuinka lisätä yhteystietoja Facebook estettyjen luetteloon?

Kuinka ottaa Facebook toiminnan tila käyttöön?