Kuinka muuttaa Facebook profiilin nimi?

 

Haluatko ladata sopivan ohjelmiston, jonka avulla voit huolehtia lukuisista vaatimuksistasi asianmukaisesti? Jos näin on, Facebook on sinulle sopiva. Se on eräänlainen sosiaalisen median alusta, joka on ollut teknologia teollisuudessa huomattavan kauan, joten se tietää, mitä käyttäjät vaativat.

Se on varustettu lukuisilla työkaluilla, joiden avulla voit helposti lähettää viestejä, etsiä ihmisiä, puhua ystävillesi, suorittaa videopuheluita, mainostaa tuotemerkkiäsi jne. Tämän seurauksena sinun tulee muistaa tietää heti lisää tämän sovelluksen ja sen toimintojen toiminnasta Facebook tuki tiimin avulla.

Yksi tärkeimmistä syistä, jotka lisäävät tämän sosiaalisen median alustan suosiota, on se, että siinä on huippuluokan tietoturva ominaisuudet suojaamaan tietojasi vastaavasti. Facebook on myös yksinkertainen käyttöliittymä, jossa kuka tahansa voi navigoida tehokkaasti.

Käytkö läpi haastavaa ajanjaksoa yrittäessäsi ymmärtää, kuinka voit asentaa Facebook kaltaisen sosiaalisen verkostoitumisen sivuston tietokoneellesi, kannettavalle tietokoneellesi tai älypuhelimellesi, koska tämä on ensimmäinen kertasi? Jos vastauksesi on kyllä, yksi parhaista asioista, mitä voit tehdä, on ottaa yhteyttä Facebook tekniseen tuki tiimiin ja pyytää heitä opastamaan sinua.

Se on joukko koulutettuja ammattilaisia, jotka on koulutettu perusteellisesti, joten voit luottaa heihin ilman sen enempää harkintaa. Sen lisäksi on muutamia ohjeita, joita sinun tulee noudattaa, jos haluat muuttaa Facebook profiilinimesi. Katsotaanpa niitä nyt:

  1. Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on avata Facebook sovellus haluamallasi laitteella ja kirjautua sisään profiiliisi
  2. Kun pääikkuna avautuu näytölle, napauta kolmirivistä ruutua välittömästi
  3. Löydät uudelta sivulta ruudun Asetukset, avaa se ja valitse sitten Henkilö ja tilitiedot
  4. Napauta Nimi välilehteä seuraavalta sivulta, kirjoita nimesi ja paina sitten Tarkista muutokset painiketta
  5. Kirjoita salasanasi uudelleen ja tallenna muutokset

Voit soittaa Facebook tukinumeroon Suomi, jos sinulla on lisää epäilyksiä.

 

Liittyvät linkit

Kuinka ottaa Facebook Messengerin chat päät käyttöön?

Popular posts from this blog

Kuinka poistaa Facebook profiilin lukitus käytöstä?

Kuinka ottaa Facebook toiminnan tila käyttöön?