Kuinka lisätä yhteystietoja Facebook estettyjen luetteloon?

 

Haluatko olla osa maailmaa, jossa kaikki toimii tekniikan ja internetin avulla? Jos vastauksesi on kyllä, saatat jo tietää, että ohjelmistot ja verkkosivustot ovat avain parhaiden hyötyjen saamiseen. Nykyään on saatavilla monenlaisia sovelluksia, mutta jos haluat valita monikäyttöisen, Facebook on oikea tapa.

Se on eräänlainen sosiaalisen median alusta, jota voit hyödyntää monella eri tavalla. Voit luottaa sen palveluihin, koska siinä on huippuluokan turvajärjestelmä. Tämän seurauksena sinun tulee yrittää parhaasi saadaksesi lisätietoja siitä, kuinka tämä sovellus voi muuttaa online elämäsi laatua Facebook tuki tiimin avulla mahdollisimman pian.

Näiden lisäksi saatat myös olla kätevää tietää, että tällä ohjelmistolla on vaihdettava käyttöliittymä, jota voit mukauttaa mieltymystesi mukaan.

Riippumatta siitä, kuka olet tai kuinka hyvin olet perehtynyt teknologiaan ja verkkoon, sinun on silti melko vaikeaa navigoida luotettavalla sosiaalisen median alustalla tietokoneeltasi, kannettavalta tietokoneeltasi tai älypuhelimeltasi, jos tämä on ensimmäinen kerta.

Se ei kuitenkaan tarkoita, että sinun pitäisi luovuttaa. Tämä johtuu siitä, että Facebook tekninen tuki tiimi voi helpottaa ongelmiasi lyhyessä ajassa. He voivat tarjota monenlaisia vinkkejä, ehdotuksia ja ratkaisuja onnistuneesti.

Muutamalla tavalla voit lisätä yhteystietoja Facebook estettyjen luetteloon muutamien vaiheiden avulla. Katsotaanpa niitä nyt:

  1. Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on avata Facebook sovellus älypuhelimellasi tai kannettavalla tietokoneellasi
  2. Kun löydät itsesi pääikkunasta, napauta välittömästi kolmirivistä välilehteä ja valitse sitten Asetukset ja tietosuoja
  3. Sinulle tarjotaan luettelo vaihtoehdoista, selaa niitä ja napauta Esto
  4. Kun seuraava sivu avautuu, napauta On Add To Blocked List
  5. Etsi kontakti, jonka haluat estää, käyttämällä toimitettua työkalua ja estä se sitten vastaavasti

Voit soittaa Facebook Asiakaspalvelun Suomi numero, jos haluat tietää lisää tästä sovelluksesta.

 

liittyvät linkit

Kuinka poistaa Facebook sijainti käytöstä?

Popular posts from this blog

Kuinka poistaa Facebook profiilin lukitus käytöstä?

Kuinka ottaa Facebook toiminnan tila käyttöön?

Kuinka luoda Facebook tili matkapuhelinnumerollasi?