Kuinka ottaa Facebook Featured käyttöön?


Oletko parhaillaan etsimässä sosiaalisen median alustaa, joka mahdollistaa myös ammatillisten vaatimusten täyttämisen? Jos vastauksesi on kyllä, paras sovellus, josta sinun pitäisi tietää heti, on Facebook.

Se on eräänlainen ohjelmisto, joka tuotiin teknologian maailmaan, jotta sen käyttäjien olisi kätevää muodostaa yhteys rakkaimpiin, ystäviin, perheenjäseniin jne. ilman vaikeuksia.

Voit myös käyttää sen useita toimintoja videopuheluiden soittamiseen, sivujen luomiseen yrityksellesi, asiakkaiden tavoittamiseen, mainosten luomiseen ja muihin vastaaviin toimintoihin. Tästä syystä sinun tulee muistaa tietää mahdollisimman pian Facebook tuki tiimin ohjauksesta lisätietoja tämän sovelluksen ja sen ominaisuuksien toiminnasta.

Yksi tämän ohjelmiston parhaista osista on, että sillä on erittäin helppokäyttöinen ja luotettava käyttöliittymä, jota voit mukauttaa mieltymystesi mukaan.

Onko tämä ensimmäinen kerta, kun olet yrittänyt selvittää, kuinka ladata ja määrittää lukuisia huippuluokan sosiaalisen verkostoitumissivuston, kuten Facebook, tarjoamia työkaluja tietokoneellesi, kannettavalle tietokoneellesi tai älypuhelimellesi? Jos vastauksesi on kyllä, et ehkä ole varma mitä tehdä tai mistä aloittaa.

Onko se kuitenkin tarpeeksi hyvä syy luovuttaa? Ei. Tämä johtuu siitä, että Facebook tekninen tuki tiimi voi opastaa sinua tarpeidesi ja mukavuuden mukaan. Sinun tarvitsee vain soittaa, lähettää tekstiviesti, lähettää sähköpostia tai keskustella live chatissa heidän kanssaan aina kun sinulla on aikaa.

Muutakin vaihetta voit noudattaa, jos haluat ottaa Facebook Featured käyttöön. He ovat:

  1. Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on avata Facebook sovellus ja kirjautua sisään profiiliisi
  2. Kun löydät itsesi kotisivulta, napauta kohtaamasi kolmirivistä välilehteä
  3. Avaa profiilisivusi seuraavalta sivulta ja valitse sitten Muokkaa julkisia tietoja
  4. Valitse sinulle tarjottujen vaihtoehtojen luettelosta Featured ja napauta sitten Uusi
  5. Lisää haluamasi ja tallenna muutokset vastaavasti

Soita Facebook tukinumeroon Suomi, jos sinulla on muita kysymyksiä tai huolenaiheita.

 

Liittyvät linkit

Kuinka muuttaa Facebook profiilin nimi?


Popular posts from this blog

Kuinka poistaa Facebook profiilin lukitus käytöstä?

Kuinka ottaa Facebook toiminnan tila käyttöön?

Kuinka luoda Facebook tili matkapuhelinnumerollasi?