Kuinka poistaa Facebook Messengerin keskustelupäät käytöstä?

 

Kuten ehkä jo tiedät, me kaikki olemme nykyään osa planeettaa, jossa jokainen on erittäin investoinut teknologiaan ja Internetiin. Nämä kaksi elementtiä tarjoavat sinulle huomattavan määrän työkaluja, joiden avulla sinun on helppo vastata tarpeisiisi. Jos järjestelmääsi on ladattu oikeat sovellukset, kuten Facebook, voit hoitaa työsi mukavasti kotona tai toimistossa.

Se on eräänlainen sosiaalisen median alusta, joka luotiin alun perin, jotta ihmisten olisi kätevää pysyä yhteydessä toisiinsa. Teknologisen kehityksen avulla voit kuitenkin nyt käyttää sitä tiedostojen lähettämiseen, videopuheluihin, tuotemerkin mainostamiseen, muihin ohjelmistoihin kirjautumiseen jne. ilman vaikeuksia.

Tämän seurauksena sinun tulee yrittää parhaasi saadaksesi lisätietoja tästä sovelluksesta ja sen toiminnoista Facebook tuki tiimin avulla välittömästi. Yksi parhaista osista tämän ohjelmiston valinnassa on, että sillä on helppokäyttöinen ja tehokas käyttöliittymä.

Käytkö läpi haastavaa ajanjaksoa yrittäessäsi ymmärtää, kuinka voit ladata ja rekisteröityä huippuluokan sosiaalisen verkostoitumisen alustalle, kuten Facebookille, tietokoneellasi, kannettavalla tietokoneellasi tai älypuhelimellasi, koska tämä on ensimmäinen kertasi? Jos vastauksesi on kyllä, et ehkä ole varma, kuinka voit varmistaa, että teet kaiken oikein.

Tällaisina aikoina parasta, mitä voit tehdä, on puhua Facebook teknisen tuki tiimin kanssa ja pyytää heitä opastamaan sinua asianmukaisesti. Se on joukko koulutettuja ammattilaisia, jotka on koulutettu, joten voit luottaa heihin helposti.

Muutakin vaihetta voit noudattaa, jos haluat poistaa Facebook Messengerin keskustelupäät käytöstä. He ovat:

  1. Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on asentaa ja avata Facebook Messenger haluamallesi laitteelle
  2. Kun olet kirjautunut tilillesi, löydät itsesi sovelluksen kotisivulta, napauta profiilikuvakuvaketta näytön vasemmassa yläkulmassa
  3. Sinulle tarjotaan luettelo uusista vaihtoehdoista. Valitse kohtaamasi Chat Heads painike
  4. Poista ominaisuus käytöstä seuraavalta näytölle avautuvalta sivulta
  5. Tallenna muutokset ja poistu ikkunasta

Voit soittaa Facebook tukinumeroon Suomi, jos haluat tietää lisää tästä alustasta.


Liittyvät linkit

Kuinka poistaa Facebook profiilin lukitus käytöstä?


Popular posts from this blog

Kuinka tarkistaa Facebook muistit?

Kuinka lisätä yhteystietoja Facebook estettyjen luetteloon?

Kuinka ottaa Facebook toiminnan tila käyttöön?