Kuinka ottaa yhteyttä Facebook tukitiimiin tukea varten

 

Vaikka Facebook suosio on yli katon, laajasti käytetyllä sosiaalisen median työkalulla on joitain huonoja puolia. Merkittävimmät näistä ongelmista ovat käyttäjien ongelmat yrittäessään ottaa yhteyttä Facebook asiakastukeen. Käyttäjillä on ongelmia, kun he yrittävät ottaa yhteyttä Facebook, mikä vetää monet heistä vihaisten kuluttajien puoleen etsimään vastauksia tai muita tapoja ottaa yhteyttä yritykseen.

Onko Facebook luotettavaa asiakaspalvelua?

Facebook ohjekeskus mainitaan usein kommenteissa ja arvosteluissa, joita käyttäjät ovat lähettäneet verkkoon yrityksestä. Olet oikeassa olettaessasi, että erinomaisen asiakaspalvelun tarjoaminen on olennainen osa yrityksen missiota; Yhteyden saaminen Facebook voi kuitenkin olla vaikeaa, jos et tunne sopivia viestintäkanavia.

Kuinka voin ottaa yhteyttä Facebook tukitiimiin?

Käyttäjät ilmaisevat usein turhautuneisuutensa soittaessaan Facebook tukilinjaan. Kun asiakkaat vihdoin tarttuvat puhelimeen ja tutkivat, kuinka he voivat ottaa yhteyttä Facebook asiakaspalveluun, automaattinen puhelinvastaaja auttaa heitä yleensä.

Voit yrittää soittaa Facebook auttavaan numeroon 650 543 4800 tai 650 308 7300, mutta puheluiden tulokset eivät todennäköisesti jätä sinua tyytyväisiksi. Jos katsot tarpeeksi tarkasti, sinun pitäisi pystyä jäljittämään paikallisen Facebook asiakaspalvelun puhelinnumero yrityksen halutun sijainnin mukaan.

Et voi puhua oikean henkilön kanssa Facebook, jos yrität tavoittaa hänet tällä tavalla. Sen sijaan sinulle esitetään useita valmiita vaihtoehtoja, jotka joko pyytävät sinua lähettämään sähköpostin tai napsauttamalla linkkiä nimeltä "Ohje", joka ei ole sivun alalaidassa. Mahdollisuus, että tällainen silmukka voi olla erittäin ärsyttävää, on mainittu tuhansissa Facebook-arvosteluissa. Jos kuitenkin soita Facebook Suomi asiakastukeen etkä saa vastauksia kysymyksiisi, voit silti ottaa heihin yhteyttä muilla tavoilla.

Kuinka voin ottaa yhteyttä Facebook asiakastukitiimiin muiden sosiaalisten verkostojen kautta?

Koska Facebook oli yksi ensimmäisistä sosiaaliselle medialle omistetuista verkkosivustoista, yrityksen asiakastukeen voi saada yhteyden useiden sosiaalisen median alustojen kautta. Yritä ottaa yhteyttä Facebook tukitiimiin heidän sosiaalisen median kanavansa kautta, jos asiakaspalvelun puhelinnumerosta ei ollut sinulle apua.

Twitter-tili Facebook (@Facebook) — Tili on käytössä ja tarjoaa vaihtoehtoja twiittaamiseen ja muiden twiitteihin vastaamiseen. Tällä menetelmällä voit ottaa yhteyttä Facebook, jos sinulla on Twitter tili. On mahdollista, että tämä ei ole Facebook ohjenumero, mutta se voi tarjota sinulle julkisen foorumin vakavan valituksen tekemiseen.

Facebook Instagram (@Facebook) – Koska Facebook ja Instagram ovat yhteydessä toisiinsa, saatat pystyä myös lähettämään viestejä ja etsimään tukea tällä menetelmällä.

Facebook ohjekeskus (https://www.facebook.com/help/) – Pääset siihen käyttämällä Facebook sovellusta tai siirtymällä verkkosivustolle. Ohjekeskuksesta löydät artikkeleita ja tietoja usein esiintyvien ongelmien ja kysymysten ratkaisemisesta.

Kuinka voin lähettää sähköpostin Facebook asiakaspalveluosastolle?

Sähköposti on yksi monista tavoista ottaa yhteyttä Facebook asiakaspalvelutiimiin. Saat tietoja sähköpostiosoitteista soittamalla Facebook asiakastuen puhelinnumeroon ja kuuntelemalla tallennettuja viestejä, jotka toistetaan tietojesi syöttämisen jälkeen. Jos olet median jäsen, Facebook-sähköpostiosoite näissä yhteydenotoissa on press@FB.com. Jos olet lainvalvontaviranomaisten jäsen, Facebook-sähköpostiosoite on records@FB.com. Jos sinulla on ongelmia Facebook-tilisi kanssa, kumpikaan näistä osoitteista ei ole etsimäsi Facebook sähköpostiosoite.

 

Liittyvät linkit

Lyhyt kuvaus Facebook asiakastuesta


Popular posts from this blog

Kuinka tarkistaa Facebook muistit?

Kuinka lisätä yhteystietoja Facebook estettyjen luetteloon?

Kuinka ottaa Facebook toiminnan tila käyttöön?